Advocaat verkeersrecht

Raadpleeg GRATIS een advocaat

Gespecialiseerde advocaten in verkeersrecht

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verkeersrecht.  Onze advocaten begeleiden je tot aan je zitting. Tijdens de zitting gaan wij met je mee om je zo goed mogelijk te verdedigen.

Raadpleeg GRATIS een advocaatChat met ons

Wat is de prijs van een advocaat in verkeersrecht?

In de meeste gevallen is dit voor jouw volledig GRATIS en worden wij vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Dit wil zeggen dat jij niets hoeft te betalen en wij de betaling rechtstreeks naar de verzekering sturen.

Mag ik zelf een advocaat kiezen?

Jij kiest zelf wie je zal verdedigen. De verzekering zal je een advocaat voorstellen maar jij bent niet verplicht deze advocaat te kiezen.

Je laat je dus beter verdedigen door een specialist in verkeersrecht. Zo heb je de grootste kans op een milde straf en boete.

Raadpleeg GRATIS een advocaat

Ik heb geen rechsbijstandverzekering

De kans dat dit niet bij in je verzekering zit is enorm klein. Tegenwoordig zit dit automatisch verwerkt in je autoverzekering. Behoor je toch tot de kleine groep die geen rechtsbijstand heeft? Geen probleem, het eerste gesprek is altijd GRATIS.

Heb ik echt een verkeersrecht advocaat nodig?

Zoals we reeds eerder besproken hebben is het aangeraden om je te laten verdedigen door iemand die gespecialiseerd is in zijn vaak. De straffen voor het rijden onder invloed van drank of drugs, te snel rijden, vluchtmisdrijf,… zijn enorm zwaar.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat je straf zo laag mogelijk vlijft, of kunnen we zelfs voor de vrijspraak gaan.

Raadpleeg GRATIS een advocaat